Έβγαλε μάτια ο «Φέτφα»!

Γιάννης Φετφατζίδης

Έλαμψε το άστρο του Γιάννη Φετφατζίδη την Τρίτη (12/10) στο ματς της Εθνικής μας με το Ισραήλ. Ο άσος του Ολυμπιακού έκανε πράγματα και θάματα στον αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Καραϊσκάκη και απέδειξε ότι όχι μόνο αξίζει να αποτελεί στέλεχος του ομοσπονδιακού συγκροτήματος, αλλά και ότι θα πρέπει να αποτελεί αναντικατάστατο μέλος της ενδεκάδας.

Τέτοιο ταλέντο, τέτοια τεχνική, τέτοιες ασίστ και τέτοιο ποδοσφαιρικό θράσος είχαμε πολλά χρόνια να δούμε στα «γαλανόλευκα» και αν συνεχίσει έτσι ο πιτσιρικάς, είναι δεδομένο ότι πολύ σύντομα θα αναδειχθεί και σε ηγετική φυσιογνωμία της ομάδας.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Φερνάντο Σάντος είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον «Φέτφα», τονίζοντας πως δεν δίστασε ούτε για μια στιγμή να τον περάσει στο γήπεδο, αφού, όπως είπε, είναι «ώριμος με μεγάλη προσωπικότητα».

«Κάνει εξαιρετική δουλειά στις προπονήσεις και το βγάζει και στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να συνεχίσει να διατηρεί τα πόδια στο έδαφος, να συνεχίσει τη δουλειά και πιστεύω πως είναι κάτι πάρα πολύ καλό», κατέληξε ο Πορτογάλος τεχνικός.